Leonhart Anonymní
| Předmět: má přihláška Fri Oct 28, 2011 6:14 pm | |
| čau, tohle je má první přihláška do nějakýho l2 klanu, tak snad to nebude vypadat divně. Jmenuju se Martin, je mi 21, l2 hraju s přestávkama asi třetím rokem, z toho velkou část času sem strávil na GP. Hraju za destu, zrovna sem dodělal druhej přestup v mittal steel akademce, a chtěl bych hrát i za main klan. Chci u vás hrát protože jste tak nějak klan s historií, kde se časem určitě nashromáždili schopný lidi, od kterejch bych se mohl něco naučit (a že se mám pořád hodně co učit). Pak u vás taky už je brácha (Sirdri). No a nakonec ono to bez zázemí nějakýho slušnějšího klanu stejně v lineage nejde moc někam dotáhnout. Čas na hraní mám jak kdy, dělám vejšku, ale pokud je zábava, čas si určitě najdu, aspoň na ty důležitější akce jako fortky nebo cs. S VT nemám problém, nanejvýš do něj nebudu moct mluvit, ale prej mám stejně špatnej mikrofon, tak o nic nepřijdete Tak doufám, že až zvednete clan lvl, že se pro mě najde místo. Ve hře PM Leonhart anebo Sirdrimu řekněte (akorát v tomhle okamžiku ještě neví, že jsem založil destu, protože je někdy pryč). |
|
Marvi
Poèet pøíspìvkù : 17 Points : 4807 Join date : 17. 10. 11
| Předmět: Re: má přihláška Fri Oct 28, 2011 6:32 pm | |
| pokud jses servantuv bracha tak by nemel bejt problem | |
|
Sirdri
Poèet pøíspìvkù : 25 Points : 4811 Join date : 24. 10. 11
| Předmět: Re: má přihláška Sat Oct 29, 2011 7:20 am | |
| Tak to dávej brácha . Zítra jsem doma. | |
|
Karol