LM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LM

forum

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

má přihláška

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Leonhart
Anonymní

má přihláška Empty
PříspěvekPředmět: má přihláška   má přihláška I_icon_minitimeFri Oct 28, 2011 6:14 pm

čau, tohle je má první přihláška do nějakýho l2 klanu, tak snad to nebude vypadat divně. Jmenuju se Martin, je mi 21, l2 hraju s přestávkama asi třetím rokem, z toho velkou část času sem strávil na GP.

Hraju za destu, zrovna sem dodělal druhej přestup v mittal steel akademce, a chtěl bych hrát i za main klan. Chci u vás hrát protože jste tak nějak klan s historií, kde se časem určitě nashromáždili schopný lidi, od kterejch bych se mohl něco naučit (a že se mám pořád hodně co učit). Pak u vás taky už je brácha (Sirdri). No a nakonec ono to bez zázemí nějakýho slušnějšího klanu stejně v lineage nejde moc někam dotáhnout.

Čas na hraní mám jak kdy, dělám vejšku, ale pokud je zábava, čas si určitě najdu, aspoň na ty důležitější akce jako fortky nebo cs. S VT nemám problém, nanejvýš do něj nebudu moct mluvit, ale prej mám stejně špatnej mikrofon, tak o nic nepřijdete Very Happy

Tak doufám, že až zvednete clan lvl, že se pro mě najde místo. Ve hře PM Leonhart anebo Sirdrimu řekněte (akorát v tomhle okamžiku ještě neví, že jsem založil destu, protože je někdy pryč).
Návrat nahoru Goto down
Marvi

Poèet pøíspìvkù : 17

má přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: má přihláška   má přihláška I_icon_minitimeFri Oct 28, 2011 6:32 pm

pokud jses servantuv bracha tak by nemel bejt problem
Návrat nahoru Goto down
Sirdri

Poèet pøíspìvkù : 25

má přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: má přihláška   má přihláška I_icon_minitimeSat Oct 29, 2011 7:20 am

Tak to dávej brácha Smile. Zítra jsem doma.
Návrat nahoru Goto down
Karol

Karol

Poèet pøíspìvkù : 95

má přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: má přihláška   má přihláška I_icon_minitimeSat Oct 29, 2011 9:40 am

pekny na poprve za mne urcite kladna odpoved ses borec:D
Návrat nahoru Goto down
aRrcania

Poèet pøíspìvkù : 3

má přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: má přihláška   má přihláška I_icon_minitimeSun Oct 30, 2011 9:39 am

+1
Návrat nahoru Goto down
Death

Death

Poèet pøíspìvkù : 14

má přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: má přihláška   má přihláška I_icon_minitimeSun Oct 30, 2011 10:13 am

Nabrán, lock
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

má přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: má přihláška   má přihláška I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

má přihláška
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihlaska do LM
» Prihlaska LM