Ahoj vsichni
Pro zacatek je mi 19 let...jsem aktivni hrac
,ale letos mam maturu.. takze studium bude mit urcite prednost...to neznamena ,ze me tu treba 3mesice neuvidite.. to vubec...jen aby jste o tom radeji vedeli
.. jinak jste zkusena parta lidi ,coz se mi opravdu libi a rad bych zapadl a neco se priucil...vzdycky je co zlepsovat
L2 byla moje prvni mmorpg...a hral sem ji zhruba pred 7 lety tak 2-3roky..takze oprasuji svoje zkusenosti ale nemel by byt zadny veliky problem
...hral jsme na serveru vgos-dykare(th),ale opravdu uz je to doba... dokazu udelat behem chvilky 40lvl...a nasledne vas doexpit
.. proto se chci zeptat ,co by se vam hodilo... Sem pro kazdou classu ,jen bych to rad predem prokonzultoval...
Mluvil jsem uz s vasim clenem a rekl mi at urcite napisu prihlasku...pry potrebujete hlavne buffery/healery ,ze dd mate az dost... takze sem premyslel treba o aktivnim bishovi...ten by mohl zapadnout...byla by sranda s farmou enemy s healerem za "zadkem"
,ale tak to se da vsechno domluvit...
Urcite se tesim na spolupraci ,jestli dostanu od vas sanci se zapojit... Rychle se ucim a mozek mi nechýbá
aspon doufam!!
Kazdopadne bych zacinal od 1lvlu... ale jak rikam sem fofrnik a nejakej zaklad adena atd uz mam vyresen!!
a problem mi tohle nedela... aspon budu moci pomoci clanu s cim bude potreba...
Predem dekuji a tesim se!
jestli mate este nejake otazky ,tak sem s nimi!
Johny