LM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LM

forum

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

prihlaska do LM

Goto down 
+2
syslak
Death
6 posters
AutorZpráva
Johny..
Anonymní

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeThu Nov 17, 2011 7:40 pm

Ahoj vsichni Smile

Pro zacatek je mi 19 let...jsem aktivni hrac Smile ,ale letos mam maturu.. takze studium bude mit urcite prednost...to neznamena ,ze me tu treba 3mesice neuvidite.. to vubec...jen aby jste o tom radeji vedeli Smile.. jinak jste zkusena parta lidi ,coz se mi opravdu libi a rad bych zapadl a neco se priucil...vzdycky je co zlepsovat Smile

L2 byla moje prvni mmorpg...a hral sem ji zhruba pred 7 lety tak 2-3roky..takze oprasuji svoje zkusenosti ale nemel by byt zadny veliky problem Smile...hral jsme na serveru vgos-dykare(th),ale opravdu uz je to doba... dokazu udelat behem chvilky 40lvl...a nasledne vas doexpit Smile.. proto se chci zeptat ,co by se vam hodilo... Sem pro kazdou classu ,jen bych to rad predem prokonzultoval...

Mluvil jsem uz s vasim clenem a rekl mi at urcite napisu prihlasku...pry potrebujete hlavne buffery/healery ,ze dd mate az dost... takze sem premyslel treba o aktivnim bishovi...ten by mohl zapadnout...byla by sranda s farmou enemy s healerem za "zadkem" Smile ,ale tak to se da vsechno domluvit...

Urcite se tesim na spolupraci ,jestli dostanu od vas sanci se zapojit... Rychle se ucim a mozek mi nechýbá Smile aspon doufam!!
Kazdopadne bych zacinal od 1lvlu... ale jak rikam sem fofrnik a nejakej zaklad adena atd uz mam vyresen!! Smile a problem mi tohle nedela... aspon budu moci pomoci clanu s cim bude potreba...

Predem dekuji a tesim se!
jestli mate este nejake otazky ,tak sem s nimi!

Johny

Návrat nahoru Goto down
Death

Death

Poèet pøíspìvkù : 14

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeThu Nov 17, 2011 9:45 pm

Johny.. napsal:

ale letos mam maturu.. takze studium bude mit urcite prednost...
Ha, svaťák sem strávil subkem a 3rd, matura šla s odřenýma ušima taky Smile

Johny.. napsal:

a nejakej zaklad adena atd uz mam vyresen!! Smile

Kdopak tě bude supportovat? Nebo už máš herní char? lvl, klan?

Já jsem +- pro.
Návrat nahoru Goto down
syslak

syslak

Poèet pøíspìvkù : 26

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeThu Nov 17, 2011 9:49 pm

takze prihlaska hezka (+0,5 ) a druhou pulku po zodpovezeni par tazek, ted me napada jedna, na GP si nehral nikdy za nic? jo a treba bishu tu moc nemame no , ale zaklad je aby te to bavilo:-)
Návrat nahoru Goto down
Johny..
Anonymní

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 7:45 am

Pred tema X lety si myslim ze sem na GP nehral.. mozna jen chvilku treba BD... ale nejakej velikej lvl to urcite nebyl... udelal sem si tu za dyku asi 7m adena behem par dni... trosku sem zafarmil tak na rozjezd mi to urcite staci Smile... lepsi nez nic... Ten bish by mi nevadil... jen je to urcite uz od 40-50lvlu hnus expit takze by to chtelo nejaky vase alty ,ze by jsme tahali treba cely cata bo tak neco Smile... ale tak opravdu stim problem nemam Razz... na sub si pak udelam dd a neni co resit Smile... jinak uz expim toho bishe.. nejakej lvl 20ma.. nick Mystery
pokud souhlasite ,tak inv do Aca... Smile dnes budu ingame

Johny
Návrat nahoru Goto down
Karol

Karol

Poèet pøíspìvkù : 95

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 5:58 pm

tohle neni c4ka Very Happy takze odpada napr tvoje veta tahat "cely kata"
uvidis sam transformacka na bischovi je moc fajn zatim gl a nic proti tobe nemam bounce
Návrat nahoru Goto down
Johny..
Anonymní

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 8:40 pm

jn asi se toho vela zmenilo za tu dobu... ale rad se ucim novym vecem Smile... tak mi dejte sanci se ukazat. Bish dnes bude mit 30+
Jsem kdyztak ingame ,tak whisp me kdyby neco..
Návrat nahoru Goto down
Nikolilinka

Poèet pøíspìvkù : 4

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeSun Nov 20, 2011 3:15 pm

Za me + Davejte to Klobasy Surprised)
Návrat nahoru Goto down
OniX

Poèet pøíspìvkù : 11

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 11:33 am

vypadá v pohodě za mě +
Návrat nahoru Goto down
Zealot

Poèet pøíspìvkù : 1

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeTue Nov 22, 2011 11:03 am

za mě taky +1 ... vypadá to, že by chtěl jet pro klan, když by tomu podřídil i class.
Návrat nahoru Goto down
syslak

syslak

Poèet pøíspìvkù : 26

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitimeTue Nov 22, 2011 3:01 pm

nabran
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

prihlaska do LM Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do LM   prihlaska do LM I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

prihlaska do LM
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska LM
» má přihláška